LOADING CLOSE

Persbericht schrijven

Persbericht laten schrijven

“Wilt u een persbericht laten schrijven? Besteed het uit aan I-Press Nederland. Wij schrijven én verspreiden uw persbericht voor slechts € 395,-. Is een verspreiding niet nodig? Dan betaalt u voor het schrijven van een goed en nieuwswaardig persbericht slechts € 125,-.”

 

persbericht laten schrijvenPersbericht laten schrijven – wat gaan we doen?

  1. Een professioneel geschreven persbericht zoals de journalist dit graag ziet.
  2. Een persbericht met een maximale toevoeging aan nieuwswaarde.
  3. Indien nodig een correctieronde (we passen het persbericht aan totdat u helemaal tevreden bent).
  4. Gegarandeerde plaatsing op de bekende persberichtensite van EZPress. Wilt u graag een gegarandeerde plaatsing op de site van het ANP, dan betaalt u een meerprijs van € 499,-.

 

Op deze site vindt u alle informatie die u nodig hebt om tot een goed persbericht te komen. U kunt dus om kosten te besparen zelf uw persbericht schrijven aan de hand van deze informatie. Echter, vaak lukt dat niet direct en vraagt u zich af of het er wel goed genoeg uitziet. Vraag daarom gerust aan ons of wij er even naar kijken en checken of het correct is uitgevoerd. In een enkel geval rekenen wij hiervoor de minimale kosten.

 

Persbericht schrijven – workshop

Of misschien is een workshop persbericht schrijven iets voor u? Via ons is het mogelijk een betaalbare workshop te volgen. Wij komen dan naar u toe, waar u ook bent in Nederland. Na deworkshop persbericht schrijven workshop bent u in staat om een professioneel persbericht te schrijven dat genoeg nieuwswaarde bevat. Hebt u interesse in een workshop? Kijk dan eens op de webpagina Workshop.

Benader ons nu via onderstaand contactformulier. Dan bent u verzekerd van een persbericht met de juiste structuur en de hoogst mogelijke nieuwswaarde. Uw persbericht kan binnen 24 uur zijn geschreven en verspreid. Mail ons op info@deschrijfdokter.com of bel ons op 06 – 14 87 45 86.