LOADING CLOSE

Algemene verspreiding

Algemene verspreiding persbericht

Bij het verspreiden van uw persbericht kunt u vaak kiezen uit meerdere opties. Dat is niet alleen het geval bij I-Press Nederland – dat zijn wij dus – maar dat is bijvoorbeeld bij het ANP niet anders. Ook zij adviseren u graag over de juiste vorm van verspreiding. Op deze website ziet u diverse vormen van verspreiding. Bijvoorbeeld: branchegerichte verspreiding, regionale verspreiding of zelfs de internationale verspreiding. Wij beperken ons nu even tot de algemene verspreiding van een persbericht.

 

algemene verspreiding persbericht

Waar komt mijn persbericht terecht?

In dit geval wordt uw persbericht verspreid onder de volgende journalisten en media:

  • Landelijke dagbladen
  • Bekende regionale dagbladen
  • Landelijke magazines en bladen
  • Algemene nieuwssites

 

Landelijke dagbladen

Dagbladen zijn blij met uw persbericht. Zij staan er dus voor open om uw persbericht te ontvangen. Hiermee worden tenslotte de kranten gevuld. De voorwaarde is natuurlijk wel dat uw persbericht genoeg nieuwswaarde bevat. Maar daar kunnen we voor zorgen.

 

Bekende regionale dagbladen

Het is al lang niet meer zo dat in regionale dagbladen slechts regionale zaken staan vermeld. De kernboodschap kan dusdanig interessant zijn dat ook een regionaal dagblad graag landelijk nieuws publiceert. Daarom staan ook deze regionale dagbladen bij ons in de lijst van algemene verspreiding.

 

Magazines en bladen

Bij magazines moet u denken aan de bladen die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bij de mensen op de deurmat vallen. Ook zij zitten te wachten op uw persbericht. Als u bijvoorbeeld met uw bedrijf een nieuwe nagellak-remover hebt ontwikkeld, dan kan dat heel interessant zijn voor bijvoorbeeld de Libelle of Linda.

 

Nieuwssites

Ook de algemene nieuwssites ontvangen uw persbericht. Het mooie daarvan is dat het nieuws per direct op de site kan worden geplaatst. Bij een magazine is dat natuurlijk lastiger. Een mooi voorbeeld van een interessante nieuwssite is Nu.nl. Maar er zijn er meerdere. Zij ontvangen via I-Press Nederland allemaal uw persbericht.

Mocht u graag willen weten hoe een persbericht er nou uitziet, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op Persbericht voorbeeld. Of neem voor meer informatie contact op met Peter Kanters.