LOADING CLOSE

Checklist persbericht schrijven

Checklist persbericht schrijven

Een persbericht schrijven is doorgaans niet eenvoudig. Als u dat zonder enige hulp is gelukt, proficiat ermee! Maar weet u zeker dat het correct is wat u hebt gedaan? Een checklist persbericht schrijven helpt u verder.

 

Hoe check ik mijn persbericht?

  • Ga naar de pagina Persbericht Opbouw en neem deze grondig door. Op deze webpagina staat vermeld hoe een persbericht opgebouwd wordt. U kunt dus stap voor stap kijken of alles behandeld is.
  • Benader een specialist – dat zijn wij van I-Press Nederland, een andere specialist mag ook, hoor – en vraag of het reeds geschreven persbericht gecheckt kan worden. Het checken van uw persbericht verrichten wij gratis.

 

checklist persbericht schrijvenChecklist persbericht schrijven – opbouw

Per onderdeel wordt uitgebreid beschreven waar u op moet letten. Ook wordt u verteld waarom u bepaalde onderdelen van een persbericht het best kunt weglaten of juist toevoegen. Niet elk persbericht is hetzelfde. Niet elk bedrijf is hetzelfde. En ook niet elke journalist is hetzelfde.

Vindt u het schrijven van een persbericht – ondanks de moeilijkheid – een interessante bezigheid? Denk dan eens aan onze workshop Persbericht schrijven. Als u het onder de knie krijgt – zeker wanneer u vaak persberichten verspreidt is dat handig – kunt u zomaar vele honderden euro’s besparen. En het mooie van onze workshop is: wij komen naar u toe. De workshop wordt bij u op locatie gegeven.

 

En toch blijft het knagen…

We kennen het verschijnsel. Je hebt alles gedaan wat binnen je mogelijkheden ligt. En toch heb je het gevoel van: “Is dit persbericht wel goed genoeg?” Het verspreiden van een persbericht kost behoorlijk wat geld. Het zou zonde zijn een persbericht te verspreiden dat niet aan de regels en normen voldoet. De kans op succes is dan namelijk nihil.

Kortom, stuur uw persbericht naar de ervaren schrijvers van I-Press Nederland. Wij kijken naar de kwaliteit van hetgeen u geschreven hebt. Voor het checken van uw persbericht brengen wij geen kosten in rekening. Ook als u nog niets hebt geschreven en dat ook helemaal niet van plan bent, mag u ons benaderen. Wij schrijven dan een professioneel en op maat gemaakt persbericht voor u.

Check ook eens hoe uw persbericht er mogelijk uit kan zien. Kijk dan op Persbericht voorbeeld. Of neem voor meer informatie contact op met Peter Kanters.