LOADING CLOSE

Kosten persbericht

Kosten persbericht

I-Press Nederland doet haar uiterste best om de kosten voor u betaalbaar te houden. Daarom zijn we doorgaans iets goedkoper dan de andere aanbieders. De kwaliteit van de geboden diensten is echter minimaal gelijkwaardig. Onze standaardtarieven zijn:

 • Persbericht schrijven – 125 euro
 • Uitgebreide verspreiding persbericht – vanaf 270 euro
 • Uitgebreide verspreiding persbericht via ANP – vanaf 570 euro

 

kosten persbericht

Wat krijgt u exact van ons?

 • Een professioneel persbericht dat aan alle eisen voldoet.
 • Eén correctieronde.
 • Uitgebreid advies omtrent de eventuele verspreiding ervan.

 

Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. Om tot een goed persbericht te komen, verwachten we dat u ons de benodigde informatie verschaft. Slechts dan zijn we in staat een goed persbericht te schrijven. Kiest u voor extra opties (bijvoorbeeld het meesturen van een afbeelding), dan kan het uiteindelijke bedrag hoger uitvallen. In dat geval wordt dit altijd aan u gemeld.

 

Kosten persbericht verspreiden via EZPress

Bij I-Press Nederland bedragen de kosten voor het verspreiden van een persbericht in totaal 270 euro. Wat krijgt u voor dit bedrag?

 • Algemene verspreiding van het persbericht in Nederland (nieuwssites, dagbladen, magazines etc.).
 • Betaalde link op de bekende nieuwssite van EZPress (het persbericht zal onherroepelijk door veel journalisten worden gelezen).
 • Twee gekozen branches waarin het persbericht nog eens extra wordt verspreid.

 

De mogelijkheid bestaat om het pakket wat uit te breiden. We geven u enkele mogelijkheden. U wilt uw persbericht in nog meer branches of regio’s laten verspreiden. De meerprijs per regio of branche bedraagt 50 euro. Wij adviseren u hierin met plezier. We beschikken over de mailadressen van alle journalisten in Nederland.

 

Kosten persbericht verspreiden via ANP

anp persbericht schrijvenU wilt graag dat uw persbericht wordt verspreid door het ANP. Dat is mogelijk. Houd er rekening mee dat het ANP aanzienlijk duurder is. Het heeft echter wel als voordeel dat persberichten die verspreid zijn door het ANP zeer goed worden bekeken. De kosten voor verspreiding via ANP bedragen 570 euro. Voor dit bedrag krijgt u een permanente link op de website van het ANP die leidt naar uw persbericht. Uw persbericht is dus altijd vindbaar en opvraagbaar.

 

Kosten persbericht schrijven workshop

Verspreidt u regelmatig persberichten? Leer dan zelf een persbericht te schrijven en boek onze workshop! Ook voor de tarieven kunt u op deze pagina terecht. U bespaart daarmee vele honderden euro’s. En het mooie is…wij komen met onze workshop gewoon naar u toe.

 

workshop persbericht schrijvenDe voordelen van de workshop via I-Press Nederland?

 • De docent heeft journalistiek gestudeerd en heeft daarna in zijn professie tientallen – of misschien wel honderden – persberichten geschreven. Ervaring alom.
 • Wij komen met de workshop naar u toe. Hiervoor wordt slechts een kilometervergoeding gerekend. Laat ons weten waar uw bedrijf is gevestigd en u hebt geen last van files. Na de workshop kunt u dus meteen weer verder met uw reguliere werkzaamheden.
 • Na de workshop mag u ons een jaar lang gratis raadplegen en om advies vragen. Want het kan natuurlijk zo zijn dat u nog ergens over twijfelt.

 

Wat leert u tijdens de workshop?

 • Vanzelfsprekend leert u hoe een goed persbericht te schrijven. Maar het ene persbericht dient weer anders geschreven te worden als het andere. Wij vertellen u tot in detail waar u op moet letten en hoe u de meeste nieuwswaarde aan een persbericht kunt meegeven.
 • Nieuwswaarde geldt als een belangrijk element tijdens de workshop. Uiteindelijk valt of staat alles met de nieuwswaarde. We leren u tevens hoe een persbericht zonder noemenswaardige nieuwswaarde kunt omtoveren tot een persbericht mét nieuwswaarde.

 

Ook het verspreiden van het persbericht wordt besproken. Hieraan zitten veel haken en ogen en moet nauwkeurig plaatsvinden. U dient exact te bepalen wie de doelgroep is en in welke branche het persbericht verspreid moet worden. I-Press Nederland helpt u hiermee. Want u kunt over een fantastisch persbericht beschikken, maar als het niet op de juiste manier wordt verspreid is het succes nihil. Check het geschreven persbericht gerust eens bij ons. Of neem een kijkje op Persbericht voorbeeld. Twijfelt u nog? Bel gerust en neem contact met Peter Kanters. Mijn nummer is 06 – 14 87 45 86.