LOADING CLOSE

Persbericht laten schrijven – SEO

Persbericht laten schrijven – SEO

Persbericht laten schrijven – SEO

SEO is een Engelse afkorting die staat voor Search Engine Optimalization. In het Nederlands noemen we dit zoekmachineoptimalisatie. In de letterlijke zin is SEO schrijven dus zoekmachinevriendelijk schrijven. Elke tekstschrijver weet meteen wat met SEO schrijven bedoeld wordt. Dit is voor de vindbaarheid van onder meer een persbericht van groot belang. Dus wil je een persbericht laten schrijven, zorg ervoor dat-ie zoekmachinevriendelijk is.

persbericht laten schrijven seo

Een goed persbericht laten schrijven

SEO of niet – in eerste instantie is het het belangrijkst dat een persbericht op de juiste manier geschreven is. Het moet de journalist triggeren en dus de noodzakelijke hoeveelheid nieuwswaarde bevatten. I-Press Nederland is ervaren in het schrijven van een persbericht én in het creëren van nieuwswaarde. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de nieuwswaarde en dus de kansen van uw persbericht. Is uw persbericht op een gegeven moment geschreven? Pas dan voegen we het SEO-element toe. U vangt nu twee vliegen in één klap. Uw persbericht heeft nieuwswaarde en scoort goed in de zoekmachines als Google, Bing, etc.

Wat is SEO schrijven?

Door middel van SEO schrijven zorgt u ervoor dat een persbericht beter gevonden kan worden op het internet. Belangrijke zoekwoorden dienen op de juiste, strategische plaats in een tekst terug te komen. Het is dus belangrijk vooraf te bepalen welke zoekwoorden voor het persbericht belangrijk zijn. Welke zoekwoorden wil ik terugzien en zijn voor mijn onderneming belangrijk? Dat is wat u zich moet afvragen. Als u dit bepaald hebt, kunt u het persbericht gaan schrijven. Dus wilt u een persbericht laten schrijven? Benader ons, dan weet u zeker dat het op een zoekmachinevriendelijke manier is geschreven.

 

 

Bent u naast het SEO-aspect nog op zoek naar andere manieren om uw persbericht op een goede manier te schrijven? Kijk dan eens op de pagina Goed Persbericht Schrijven. Ook de pagina Checklist Persbericht Schrijven helpt u ongetwijfeld verder.

Geef een reactie


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kanters/domains/persberichtenschrijven.nl/public_html/wp-content/plugins/kebo-twitter-feed/inc/get_tweets.php on line 257