LOADING CLOSE

Persbericht verspreiden

Persbericht verspreiden

Op een persbericht verspreiden mag nimmer worden bezuinigd. Helaas komt het nog steeds voor. Dat is jammer, want het is bepalend voor het uiteindelijke succes. Hebt u een minimaal budget? Ook dan zijn er mogelijkheden. Lees hieronder in het kort wat voor de opties zijn?

 

persbericht verspreidenTwee opties

I-Press Nederland biedt u twee interessante opties als het gaat om het professioneel verspreiden van uw persbericht. U kunt kiezen voor zowel het ANP als EZPress. Beide opties worden door ons verzorgd. U hoeft helemaal niets te doen. Wij houden u echter wel op de hoogte van wat we doen en vragen indien nodig om uw toestemming.

 

ANP

Als wij uw persbericht mogen verspreiden via het bekende ANP, dan bedragen de kosten € 499,-. De meerwaarde zit ‘m eigenlijk alleen in de naamsbekendheid. Alle journalisten in Nederland hebben de gehele dag de website van het ANP ‘openstaan’. Uw persbericht kan ze simpelweg niet ontgaan. Zeker als we ook nog eens kiezen voor het juiste moment van verspreiden. En dat hoeft niet altijd doordeweeks te zijn.

 

EZPress

Kiest u voor EZPress, dan kiest voor een relatief kleine organisatie die in Nederland inmiddels veel bekendheid heeft verworven. Deze instantie is met name aantrekkelijk voor de bedrijven met een minder gevulde portemonnee. Ondanks dat de kosten voor het verspreiden via deze organisatie relatief laag zijn, komt uw persbericht in de mailbox terecht van alle relevante journalisten in Nederland. Tevens krijgt u op hun website – net zoals bij het ANP overigens – een permanente link naar uw persbericht.

 

Voor een uitgebreide toelichting op de kosten kunt u een kijkje nemen op de pagina Kosten Persbericht. Daar vertellen we u meer over de kosten van het schrijven en verspreiden van een persbericht. Ook laten we u weten welke opties er nog meer zijn – bijvoorbeeld het meesturen van een afbeelding – om genoeg publiciteit te verkrijgen.