LOADING CLOSE

Persbureau I-Press Nederland

I-Press Nederland

Ons persbureau I-Press Nederland bestaat eigenlijk nog maar een paar jaar. Dat wil echter niet zeggen dat we onervaren zijn. Integendeel zelfs. Momenteel hebben we reeds een kleine tien jaar ervaring in het schrijven van persberichten. Tien jaar lang hebben we bijna wekelijks gewerkt aan het correct schrijven van persberichten en de verspreiding ervan.

We zijn niet het enige persbureau in Nederland. U kent ongetwijfeld het ANP. Maar er zijn er nog meer die dezelfde diensten als wij verrichten. I-Press Nederland heeft voor u als voordeel dat het kwaliteit koppelt aan betaalbare tarieven. Dat is iets wat je niet altijd terugziet bij andere persbureaus.

 

i-press nederland

Ervaren, persoonlijk en betaalbaar

Het schrijven van een persbericht hebben wij al die jaren als bijzonder interessant ervaren. Regelmatig schreven we over onderwerpen waar we anders nooit iets over te weten zouden komen. Het ene moment schrijf je over nieuwswaardige zaken bij bijvoorbeeld een betaaldvoetbalclub. Het andere moment schrijf je over bijvoorbeeld de nadelen van de nieuwste nicotinekauwgom. De onderwerpen zijn heel divers te noemen.

Maar voor ons is het meest belangrijk u diensten aan te bieden die betaalbaar zijn. Dat heeft niet alleen betrekking op het schrijven van persberichten. Ook het verspreiden van persberichten behoort tot onze expertise die voor de doorsnee ondernemer als betaalbaar mogen worden beschouwd. Welke soorten verspreiding bieden wij u aan?

  • Algemene verspreiding
  • Branchegerichte verspreiding
  • Regionale verspreiding
  • Internationale verspreiding

 

Ook vertellen wij u het een en ander over het gratis verspreiden van een persbericht en het toevoegen van nieuwswaarde aan uw verhaal. Daarover valt genoeg te lezen op de pagina Nieuwswaarde persbericht. Ook voor het inzien van een voorbeeld van een onlangs geschreven persbericht kunt u klikken op Persbericht voorbeeld.