LOADING CLOSE

Review

review persbericht schrijven

Gommeren & Zn. – Winterswijk 

Voor de opening van onze nieuwe vestiging wilden we graag een persbericht geschreven zien. Daarvoor hebben we Press Nederland benaderd. Ons is duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. in zijn werk zou gaan. Communicatie was prima en het persbericht was ons inziens ook prima. Goed werk dus. Daarom deze review.

 

Van Dijk Beton – Tilburg 

Peter Kanters heeft het prima geregeld. Ik had niet anders verwacht. Hij is hier tenslotte goed in.

 

Van Zomeren – Roelofarendsveen 

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Zit je een hele middag te zwoegen en te zweten voor een persberoicht, geef je de opdracht toch uiteindelijk uit handen aan een expert. Had ik meteen moeten doen.Nu wist ik in ieder geval dat het goede was. En dat bleek ook.

 

A.F.J. de Kort – Emmen

“Ik heb de afgelopen jaren besteed aan onder meer het schrijven van een boek. Dat boek wilde ik persoonlijke titel uitbrengen. Het enige wat eraan ontbrak, is het creëren van publiciteit voor mijn boek. Of het me iets oplevert, is nu nog niet te zeggen. Het persbericht is gisteren pas verspreid. Maar de samenwerking met het betreffende persbureau is goed bevallen.”

 

Van Tilborg Bedrijfsdiensten – Goirle

“I-Press Nederland heeft voor ons een persbericht geschreven en verspreid. Dat is goed gedaan. Wij waren er blij mee. En gelukkig hebben we behoorlijk wat reacties gehad. Daar was het ons om te doenm. In de toekomst maak ik graag weer gebruik van de diensten van heer kanters.”

 

Van Lunteren Consultancy – Amsterdam 

“Duidelijke manier van werken, daar houden wij van. Hij heeft gedaan wat we vroegen. Dat lijkt niet opmerkelijk, maar is het wel. Sommige cowboys werken minder accuraat. Daarom mijn complimenten.”

 

Bergmans Catering – Den Haag 

“Na lang ploeteren toch maar besloten een vakman in te huren. En I-Press Nederland maakte mijn verwachtingen helemaal waar. Naast een goed persbericht kreeg ik ook nog goede uitleg over waar ik op moest letten bij het schrijven van een persbericht. Prima betaalbaar en ze doen wat ze beloven. Wat wil je nog meer?”

 

Janssen Sportprijzen – Nijmegen 

“Naar de nieuwe serie sporttenues wordt al regelmatig geïnformeerd. Dat het persbericht zijn werk doet is wel duidelijk. Ook ben ik blij dat ik de verspreiding van het persbericht door jullie heb laten verzorgen. Ik had nergens omkijken naar en alles werd keurig geregeld. Alles zoals vooraf afgesproken. I-Press Nederland bedankt en tot de volgende keer.”

 

Fotostudio Brinks – Zwolle 

“Snel, goed en betrouwbaar. Zo kan ik I-Press Nederland wel omschrijven. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ook over de korte termijn waarbinnen alles geregeld werd. Goede communicatie en ook de nazorg is prima geregeld.”

 

Vishandel van Veen – Vlissingen 

“Mede dankzij I-Press Nederland loopt de nieuwe bezorgservice als een trein. Alle vakgenoten hebben het persbericht onder ogen gekregen. De keuze om jullie de verspreiding te laten doen bleek de juiste. Zelfs na enkele maanden krijg ik nog reacties n.a.v. het persbericht, echt super!”

 

De Boer Electrotechniek – Utrecht 

“Ik had een perbericht nodig. Maar ik wist niet hoe dat gong. Ze hebben mij het ehlemaal uitgelegd. Dus dat ging hartstikke goed. En het koste tenminste niet zo veel. IPres dank je wel.”

 

Fred van Hees – Groningen

“Afgelopen zomer heb ik voor mijn eigen bedrijf een persbericht laten schrijven en verspreiden. Aangezien ik geen enkel verstand heb van persberichten, kwam ik al snel uit bij I-Press Nederland. Het persbericht zag er goed uit en ook de verspreiding heeft me één en ander opgeleverd. Wat me vooral beviel, was de directe en snelle manier van communiceren.”

 

De Munnik Sloopwerk – Tilburg

“Ongeveer drie maanden geleden heb ik door I-Press een persbericht laten schrijven. Ook de verspreiding hebben ze voor mij verzorgd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en krijg nog geregeld reacties op dit persbericht! Ook de prijs viel me reuze mee. Als ik nog eens een persbericht nodig heb weet ik jullie te vinden.”

 

De Groot Fotografie – Bergen op Zoom

“Ik was op zoek naar publiciteit voor mijn nieuwe mengmachine. Nadat ik in zee ben gegaan met de mensen van I-Press Nederland is dat wel gelukt. Ik had geen idee hoe het allemaal in zijn werk ging maar ben uitstekend voorgelicht. Snelle service en prima afhandeling.”

 

Alphen Consulting – Veenendaal

“Met hulp van I-Press Nederland heb ik mijn product in de markt gezet. Ik zag weinig nieuwswaarde in mijn zelf geschreven persbericht, maar door wat gerichte aanpassingen hebben ze extra nieuwswaarde kunnen toevoegen. Alles is helemaal naar wens verlopen. Ook de betaling achteraf heb ik als zeer prettig ervaren.”

 

Reisbureau Den Ouden – Goes

“Bedankt! Mede namens jullie goede zorgen is de ruilbeurs een groot succes geworden. Ik had veel haast want was weer eens te laat met mijn planning. Maar door de snelle communicatie en handelen van I-Press Nederland is het toch nog gelukt. Die workshop persbericht schrijven ga ik zeker nog een keer volgen!”