LOADING CLOSE

Verspreiden van een persbericht

Verspreiden van een persbericht

Persbericht verspreiden

Het is vanzelfsprekend essentieel dat een persbericht op de juiste manier geschreven is. Het op een goede manier verspreiden van het persbericht is echter zeker zo belangrijk. U wilt immers dat het persbericht terecht komt bij de relevante journalisten. Op die manier heeft u de meeste kans dat uw doelgroep het persbericht zal lezen. Bij het verspreiden van persberichten zijn meerdere zaken belangrijk. In dit artikel pikken we er twee uit.

Persbericht verspreiden – wat kost het?

Bij I-Press Nederland rekenen we 170 euro voor het verspreiden van uw persbericht. Voor dit bedrag verzorgen wij een algemene verspreiding van het persbericht in Nederland. Daarnaast plaatsen we een link op Nieuwsbank.nl en kunt u nog een regio of branche kiezen waarin we het persbericht zullen verspreiden. U kunt er dan vanuit gaan dat het persbericht door veel journalisten gelezen zal worden. Kijk voor uitgebreide informatie over de kosten op de pagina Kosten Persbericht.

Het pakket kan ook nog uitgebreid worden door het persbericht in meer branches of regio’s te verspreiden. U kunt het persbericht uiteraard ook door bijvoorbeeld het ANP laten verspreiden. Het verspreiden via het ANP is echter wel een stuk duurder. U dient dan rekening te houden met een meerprijs van ongeveer 495 euro. Als u, naast het verspreiden, het persbericht ook door ons laat schrijven, bedragen de totale kosten 295 euro. Wij schrijven hiervoor een professioneel persbericht en verzorgen voor u de verspreiding in Nederland.

Persbericht verspreiden – welk persbureau kies ik?

Als u wilt dat uw persbericht door relevante journalisten opgepikt wordt, is het belangrijk dat de verspreiding op de juiste wijze wordt verricht. Er zijn diverse persbureaus waar u uit kunt kiezen. Het bekende ANP zorgt er voor dat het persbericht doorgaans veel aandacht krijgt. Het ANP heeft nu eenmaal een goede en bekende naam. Dat betaalt zich uit. Maar hier hangt dan wel een prijskaartje aan. Het verspreiden via het ANP is aanzienlijk duurder dan dat u de verspreiding door I-Press Nederland laat verzorgen.

I-Press Nederland beschikt over de e-mailadressen van alle journalisten in Nederland. Op deze manier zorgen we dat het persbericht bij de relevante media en journalisten terecht komt. Alle journalisten die werkzaam zijn in uw branche, krijgen het persbericht gegarandeerd in de mailbox. Wilt u een persbericht verspreiden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie