LOADING CLOSE

Wat zijn de kosten van een persbericht?

Wat zijn de kosten van een persbericht?

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om zelf een persbericht te schrijven en te verspreiden. Maar, is dit wel de beste keuze? Wellicht is een persbericht schrijven niet uw favoriete bezigheid en is uw tijd ongetwijfeld kostbaar. Daarom is het misschien verstandiger om het aan de professional over te laten. Vaak denken mensen dat het laten schrijven en verspreiden van een persbericht een fikse kostenpost is. Maar is dit wel zo? Wat kost het dan precies?

kosten persbericht

Kosten persbericht – het schrijven

Sommige persbureaus rekenen tot wel 300 euro voor het schrijven van een persbericht. I-Press Nederland rekent slechts 125 euro voor het schrijven van een persbericht. Voor dit bedrag krijgt u:

  • Een persbericht dat voldoet aan alle eisen.
  • Geschreven door een professionele tekstschrijver.
  • Indien nodig één correctieronde.
  • Gratis advies over de verspreiding van het persbericht.

Als u ons vooraf van de benodigde informatie voorziet, verzorgen wij voor u een goed persbericht dat geschreven is volgens de huidige regels en normen.

Kosten persbericht – de verspreiding

Ook voor het verspreiden van een persbericht worden soms enorme bedragen gerekend. Vanaf zo’n 400 euro kunt u hiervoor bij het persbureau ANP aankloppen. Wilt u daarnaast ook nog een afbeelding meesturen en bijvoorbeeld branchegericht verspreiden kan dit zelfs oplopen tot 1000 euro. Bij I-Press Nederland verzorgen we de verspreiding van uw persbericht voor 170 euro. Voor dit bedrag verzorgen we:

  • Algemene verspreiding binnen Nederland (o.a. dagbladen, magazines en nieuwssites).
  • Een extra verspreiding binnen de door u gekozen regio of branche.
  • Een betaalde link op Nieuwsbank.nl (deze bekende nieuwssite wordt door journalisten regelmatig bezocht).

Er bestaat ook de mogelijkheid om het persbericht in meerdere regio’s of branches te verspreiden. De meerprijs hiervoor bedraagt 25 euro per branche of regio.

Voor in totaal 295 euro kunnen we uw persbericht schrijven en verspreiden. Geen kostbare tijdsverspilling of stress. U levert ons alleen de benodigde informatie aan en voor de rest zorgen wij. Neem gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend bespreken we met u alle mogelijkheden.

Geef een reactie